MILDRED, endelig ute i 2. opplag! Bestill nå!

Du kjenner garantert noen som liker bøker, om du ikke selv er glad i å lese. Genren krimromaner er Norges mest populære, og nå kan du altså få mye omtalte «Mildred» hjemkjørt til din egen dør. Bedre tilbud får du ikke. 

De første 600 bøkene ble revet vekk på noen få uker – endelig er 2. opplag, på 800 nye bøker tilgjengelig.

Lesere som har valgt å uttale seg sier at det er en bok det er vanskelig å legge vekk, og at det er spenning fra første side. Hvorfor ikke finne det ut selv?

Hvem er «Mildred» og hva kan den store interessen for romanen skyldes? Den er jo skrevet av en ukjent debutant. Øyvind Teige er kjent av sin venner, kolleger og familie, men så langt ikke som forfatter. Før nå.

Ordreboka er full, bestillingene står i kø og forfatterspiren fra Kristiansund skal besøke et tjuetalls butikker og organisasjoner før jul. For å presentere, snakke om og selge sin roman. «Alle» ser ut til å finne «Mildred» svært så interessant å lese.

IMG_1974

Mildred-liten2

Populariteten må skyldes god markedsføring, men like fult at romanen «Mildred» treffer en nerve i folk flest. Der leserne blir tatt med på en uvirkelig, spennende og farlig reise. Fra trygge Tingvoll på Nordmøre til vakre Portofino i Nord-Italia, til farlige Abuja i Nigeria.

En historie, en roman, et eventyr og starten på en trilogi som vil slå bena under selv de mest garvede roman-lesere. Det totale opplaget er foreløpig 1400 bøker, så vær rask.

Alt du behøver å gjøre er å ta kontakt på mail, eller via kommentarfeltet i dette innlegget, så avtaler vi tid og sted. En roman koster kun 299.- Men kvantumsrabatt gis til de som bestiller mer enn 5 bøker. frakt er selvsagt gratis.

Jeg som forfatter hadde satt stor pris på om du deler dette innlegget til dine venner, eller de du vet elsker å lese.

Bor du ikke i Østfold, men må skaffe «Mildred» på annet vis, fortvil ikke. Romanen er tilgjengelig for alle som har tilgang til internett fra fredag 20.november.

“Mildred” vil være tilgjengelig og kan kjøpes på Kolofon.noMildred.noHaugenbok.no eller hos forlagsentralen og utvalgte bokhandlere i Østfold. Alle ARK-butikker i Fredrikstad har «Mildred.»

Her er litt mer om handlingen:

Hun slo på instinkt, uten å tenke på konsekvensene. Mildred følte hun sloss for livet og var lynraskt nede og plukket opp revolveren og snudde mannen rundt.

Hun så rett inn i to livredde, smale øyne i et blodig ansikt. Hun skalv av redsel. «Hvem er du?! Svar for faen!» Det kom kun ubestemmelige stønn fra mannen.

Nå går tiden raskt mot jul, og er du i tvil om hva du skal kjøpe til bestemor, bestefar, mor eller far, morfar eller mormor – bøker selvsagt. Om det er til tante eller onkel, nevø, nise, søster eller bror. De aller fleste elsker å få bøker i gave.

Det som er litt spesielt med denne boka, er at forfatteren signerer alle bøkene, som det er ønskelig å motta. Og jeg sender til og med ut til hele landet, til Nord og Sør, Øst og Vest. Der du måtte bo, over hele landet.

Bestill nå, du også!

Ring 41274786, eller send din ordre på e-post, vargas12.com@gmail.com eller bruk kommentarfeltet.

 

Øyvind Teige for

Vargas

One thought on “MILDRED, endelig ute i 2. opplag! Bestill nå!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.