Bestill din krimroman, MILDRED her!

Ønsker du å lese om Mildreds liv, i Italia, på Tingvoll, og om reise med bestevenninnen Anna? Da bør du gjøre som svært mange andre. Bestill ditt eget eksemplar, du får den i posten om noen dager. 

299 kroner, for en fersk roman, 318 sider drama, spenning fra første side. Når du har lest denne romanen, vil du begynne på nytt. Fordi du blir så fenget og fengslet av alle de viktige menneskene rundt 18-åringen fra Nordmøre.

Om du ikke liker å lese, eller ikke kan fordra krim som genre, så kjenner du sikkert den som ikke kan vente på å få nettopp bøker i gave. Kjøp en krimroman, og du vil glede leser glade venner. «Mildred» er ute på Kolofon forlag, den første i trilogien om jenta med den voldsomme formuen. Den andre bok heter «Presten» og den siste som kommer i 2017, får tittelen «Barnet

Vil du vite hva som skjer med den helt spesielle jenta, bør du få med deg begynnelsen.

IMG_1981

Slik bestiller du:

  • Skriv en kommentar i kommentarfeltet, så tar forfatter Øyvind Teige kontakt med deg direkte.
  • Send en e-post til: vargas12.com@gmail.com, og skriv ønsket antall romaner
  • Bruk nettsidene Mildred.no, Kolofon.no eller send inn din bestilling på Haugenbok.no eller ARK.no
  • Bor du i Østfold, bringer vi krimromanen «Mildred» hjem til deg, uten kostnad

Her er mer info:

Hun slo på instinkt, uten å tenke på konsekvensene. Mildred følte hun sloss for livet og var lynraskt nede og plukket opp revolveren og snudde mannen rundt. Hun så rett inn i to livredde, smale øyne i et blodig ansikt. Hun skalv av redsel. «Hvem er du?! Svar for faen!» Det kom kun ubestemmelige stønn fra mannen.

Fra krimromanen «Mildred«

En fartsfylt og spennende bok om svik, sorg, vennskap, kjærlighet og grådighet. Forfatteren Øyvind Teige kommer fra Nordmøre, men er siden 1990 bosatt i Fredrikstad.

Bestill din favoritt-krim i dag!

 

Øyvind Teige

One thought on “Bestill din krimroman, MILDRED her!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.