I skyggen av eliten, av Linda Irene Strøm

Av | 29. februar 2016

«I skyggen av eliten» av Linda Irene Strøm 

Boken kan bestilles gjennom www.paviljongenforlag.no og koster 369 kr, forlaget spanderer porto. Du bør sikre deg dette verket, i god tid før påske. 

 12804253_10153583986248742_913799410_n

I skyggen av eliten er den andre boken i en krimtrilogi om kunsthistoriker Line Ridder Sand. Her er mer om handlingen i krimromanen «I skyggen av eliten«, av Linda Irene Strøm:

Forholdet mellom Line og Erlend blir satt på prøve da sønnen Carl-August blir kidnappet. Line skyver alle gode råd til side i et forsøk på å få barnet tilbake. Hun involverer den nylig pensjonerte politietterforskeren Anton Linder i saken og må etter hvert innse at fallhøyden er stor.

Utenriksminister Erlend Sand søker hjelp hos utenriksråden og resten av sitt team i departementet, da forsvinningssaken settes i sammenheng med arbeidet for å avdekke svindel med norske bistandsmidler.

Hos Anna Ravnås i ØKOKRIM dukker det opp en hemmeligstemplet rapport med antydninger om korrupsjon i Oslo kommune. Kan Anna, som søker informasjon på tvers av politibyråkratiet, finne en korrupt nål i en politisk høystakk? Og vil Anton, som er Annas store kjærlighet, komme helskinnet gjennom oppdraget han påtar seg for Line?

Sakene knyttes stadig tettere sammen i et konglomerat av politiske og byråkratiske beslutningsprosesser, og i skyggen av eliten er det noen som trekker i trådene.

Paviljongenforlag.no

Har DU skrevet en roman, en novelle, eller en selvbiografi eller noe annet, så ta kontakt på vargas12.com@gmail.no. Da gir vi deg et uforbeholdent blogginnlegg, og sprer dette i alle våre kanaler, på Vargas12.com og i sosiale medier. Helt gratis! Alt vi forlanger tilbake – er at også du deler innlegget i dine kanaler.

Jo flere skrivere som velger å poste sine innlegg på denne bloggen, jo flere vil kunne kjøpe dine bøker. Velkommen skal du være!

 

Vargas

Facebook Comments

2 kommentarer til “I skyggen av eliten, av Linda Irene Strøm

 1. Grete Andersen

  Spennende oppfølger til den første boken,EKKO AV ET BEGJÆR, gleder meg til neste 👍😄

  Svar
  1. vargas12 Innleggets forfatter

   Hei Grete!

   Ja det stemmer. Her er det bare å spre det glade budskap, begge bøkene har solgt godt.

   Takk for din kommentar.

   Øyvind

   Svar

Legg inn en kommentar