I skyggen av eliten, av Linda Irene Strøm

«I skyggen av eliten» av Linda Irene Strøm 

Boken kan bestilles gjennom www.paviljongenforlag.no og koster 369 kr, forlaget spanderer porto. Du bør sikre deg dette verket, i god tid før påske. 

 12804253_10153583986248742_913799410_n

I skyggen av eliten er den andre boken i en krimtrilogi om kunsthistoriker Line Ridder Sand. Her er mer om handlingen i krimromanen «I skyggen av eliten«, av Linda Irene Strøm:

Forholdet mellom Line og Erlend blir satt på prøve da sønnen Carl-August blir kidnappet. Line skyver alle gode råd til side i et forsøk på å få barnet tilbake. Hun involverer den nylig pensjonerte politietterforskeren Anton Linder i saken og må etter hvert innse at fallhøyden er stor.

Utenriksminister Erlend Sand søker hjelp hos utenriksråden og resten av sitt team i departementet, da forsvinningssaken settes i sammenheng med arbeidet for å avdekke svindel med norske bistandsmidler.

Hos Anna Ravnås i ØKOKRIM dukker det opp en hemmeligstemplet rapport med antydninger om korrupsjon i Oslo kommune. Kan Anna, som søker informasjon på tvers av politibyråkratiet, finne en korrupt nål i en politisk høystakk? Og vil Anton, som er Annas store kjærlighet, komme helskinnet gjennom oppdraget han påtar seg for Line?

Sakene knyttes stadig tettere sammen i et konglomerat av politiske og byråkratiske beslutningsprosesser, og i skyggen av eliten er det noen som trekker i trådene.

Paviljongenforlag.no

Har DU skrevet en roman, en novelle, eller en selvbiografi eller noe annet, så ta kontakt på vargas12.com@gmail.no. Da gir vi deg et uforbeholdent blogginnlegg, og sprer dette i alle våre kanaler, på Vargas12.com og i sosiale medier. Helt gratis! Alt vi forlanger tilbake – er at også du deler innlegget i dine kanaler.

Jo flere skrivere som velger å poste sine innlegg på denne bloggen, jo flere vil kunne kjøpe dine bøker. Velkommen skal du være!

 

Vargas

2 thoughts on “I skyggen av eliten, av Linda Irene Strøm

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.