«Skyggen bak drømmen» av Ragnhild Anita G. Bjørklund

Ruth, som går siste år på gymnas, møter den ti år eldre psykologistudenten Rolf, som flytter inn på hybel hos Ruths tante. De to utvikler raskt varme følelser for hverandre. Samtidig sitter det en kvinne på en annen kant av landet og planlegger en framtid sammen med Rolf.

Unknown

Denne romanen har en historie som i utgangspunktet kunne ha skjedd i virkeligheten. Dette betyr videre at livslagnadene for de tre hovedpersonene blir med ett forandret til noe annet enn forventet. Ingen kan forvente at alt i livet skal gå som planlagt.

Ragnhild Anita G. Bjørklund

Det ingen vet, er at det skal inntreffe flere hendelser som får store konsekvenser. Kanskje blir ikke framtiden slik noen av dem hadde tenkt?

RAGNHILD ANITA G. BJØRKLUND (f. 1961) har diagnosen Cerebral Parese. Hun ble født i Harstad, vokste opp i Kristiansand, og er nå bosatt i Oslo. Hun er utdannet Cand.mag. i nordisk, litteraturvitenskap, livssyn og etikk.

Hun har tidligere utgitt «Smerten fra en annen» (roman, 2008), «Stemmer og skygger fra andre rom» (dikt, 2010) og «Kvinnen fra en annen tid» (roman, 2013). Alle hos Publicabok.no

Tittel: «Skyggen bak drømmen»

Forfatter: Ragnhild Anita G. Bjørklund

ISBN: 9788282514446

Format: 13×20

Innbundet

Pris for «Skyggen bak drømmen« er kr 349.-

 

Øyvind Teige, forfatteren bak krimromanen Mildred –

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.