To bøker fra forfatter Vigdis Maria Tjørhom

En liten bok med små tekster på nynorsk ble utgitt på Commentun Forlag i 2014. Tittelen er «Til den det måtte angå» og forfatter er Vigdis Maria Tjørhom.

Hun ønsker å dele tanker og refleksjoner med andre, det kan være fint å stoppe opp og tenke over små og store ting i livet. I 2015 kom neste bok, «Til den som er deg», på Alpha Forlag. Her er flere smådikt, også på nynorsk.

Forfatteren er psykiatrisk sykepleier og har skrevet dikt siden hun var 12 år, men først da hun var 60 år følte hun seg i stand til å offentliggjøre det hun skrev.

9788282332507

Etter dette har hun skrevet og skrevet, og ønsket er at folk vil kjøpe bøkene, lese og kanskje gjenkjenne ting, tenke videre for seg sjøl, og kose seg med lesningen.

Boken kan du kjøpe hos Tanum bokhandel, direkte hos forfatter Vigdis Maria Tjørholm, eller bestilles i kommentarfeltet her, om du ønsker signerte utgaver. Jeg videresender kontakt til forfatter, enklere blir det ikke. Bøkene koster kun kr 150 pr stk.

Bok_Til den som er deg_bakside_Vigdis_2

Bok_Til den som er deg_Vigdis_1

Ønsker du å få ditt innlegg publisert på denne bloggen? Gratis? Ta kontakt i kommentarfeltet. Jeg lover å gjøre deg fornøyd. Jo flere forfattere som ønsker å reklamere for sitt verk på denne siden, jo flere vil legge merke til den.

 

Øyvind

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.