Om forfatteren

Denne nettsiden er laget for å promotere forfatteren Øyvind Teiges bøker. 

Jeg er født og oppvokst i Kristiansund, men har bodd i Fredrikstad siden 1990. Jeg har to barn, og et bonus barn, er samboer og har stor glede av å skrive.

Bloggen vargas12.com er 6 år, og vil bli mye eldre. Nå er det derimot krimbøker som har fått min oppmerksomhet det siste året.

Debutboken, kriminalromanen «Mildred» og de som måtte følge etter dette er viet plass via denne bloggen. Nettsiden skal i all hovedsak være for alle som liker å lese bøker, skriverne og de som gjør begge deler.

Nå, og i uoverskuelig framtid, vil denne bloggen levere annonser og reklame for alle forfattere, som har kommet med et verk, en roman, eller en novellesamling – for egen regning. Jeg som forfatter, vet hvor vanskelig det er å få sitt bok omtalt, spesielt når man ikke har noe forlag i ryggen.

Du som leser står fritt til å skrive saklige, men alvorlige og morsomme kommentarer eller komme med spørsmål, både anonymt eller med navn om du ønsker det.

Jeg som forfatter, blogger og skribent vil gi tips og råd, veiledning og hjelp hvis jeg kan. Nettsiden Mildred.no er til for deg, som liker bøker i alle sjangre. Og som ønsker å reklamere for sitt verk.

Så snart som mulig vil det også komme artikler om prosessen fra idé til bok, og samarbeidet med de dyktige fagfolkene i Kolofon forlag.

Jeg er også stor takk skyldig til min gode venn og mentor, Knut Sparhell, som er mannen bak denne nettsiden, administrator for vargas12.com og nytt-nettsted.no.

 

Øyvind Teige

2 kommentarer til “Om forfatteren

  1. Tilbakesporing: Liker du å lese bøker? Her er et godt tips! - vargas12.com

  2. Tilbakesporing: Forfatterdrømmen - fra ide til roman - vargas12.com

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.